tisdag 6 december 2016

Invigning

Onsdagen den 7 December klockan 18-21 invigs Green Guitars showroom på Lucy's Diner (Teknikvägen 3, Löddeköpinge)


Green Guitars showroom

Jesper och Jonas heter vi som i samarbete med Green Guitars och Lucy's Diner anordnat Green Guitars showroom. Vi har varit trogna kunder av Green-gitarrer i många år på grund av kvaliteten som vi upplever är unik. Vi blev förälskade i ljudet, utseendet och känslan av dessa gitarrer och har aldrig tidigare varit så nöjda med en gitarr. Att som kund få vara delaktig i justeringar och custom-made gitarrer på det vis som Green Guitars erbjuder är väldigt unikt och ger en speciell känsla för gitarren. Vi har ett flertal gånger kört i timmar för att besöka den enda fysiska Green-butiken i Gislaved för att kunna testa gitarrerna från hemsidan. Vi har därmed testat många Green-gitarrer och varenda en har levt upp till våra förväntningar.


Vi vill gärna se en fysisk Green-butik i Skåne och har därför i samarbete med Green Guitars och Lucy's Diner öppnat ett showroom i Löddeköpinge. Tanken är att du som kund ska få tillfälle att prova olika modeller från hemsidan för att kunna känna och lyssna dig fram till din gitarr. Gitarrerna i vårt showroom går att köpa på plats och betalas då via Swish.

Vi har till en början valt ut 7 olika gitarr-modeller som vi anser sticker ut lite extra. Tanken är att du som kund ska få vara med och påverka utbudet i vårt showroom och vi ser därför gärna att du mejlar oss ifall det är någon speciell modell du vill att vi tar in. 
Vi kommer senare att ha bestämda öppettider som meddelas här i bloggen men för tillfället kan ni kontakta oss och boka en tid för att titta in. Till höger om bloggen finns ett kontaktformulär, alla förslag är välkomna!
I denna blogg kommer alla uppdateringar såsom utbud, evenemang och öppettider att finnas, och givetvis även videor och bilder från vårt showroom. Green Guitars/Guitarnet

Green Guitars är ett svenskt företag som tillverkar gitarrer i små serier med stort fokus på utseende, spelbarhet och ljud. Green Guitars jobbar alltid för att hålla låga priser trots den höga kvalitén. Målet är att du ska få något alldeles extra i förhållande till vad du betalar. Tillverkningen sker i samarbete med skickliga gitarrbyggare i sydkorea. FGN, Gilmour Guitars och Oscar Schmidt är gitarrmärken som även tillhandahålls av Guitarnet/Green Guitars. Johan Lundgren tillverkar handvirade pickuper. Nux och Daphon tillverkar förstärkare och effektpedaler.


Green Guitars erbjuder stratocaster, telecaster, les paul, övriga vintage, relic guitars, hel- och halvakustisk, modern, vänstergitarrer, customshop, basgitarrer, förstärkare, effektpedaler och pickups. Gitarrerna finns i följande serier:
  • Comfort series
  • Vintage series
  • Special edition series
  • Master series
  • Custom shop - Handmade
  • Basguitars - Comfortseries


Green Guitars erbjuder relicering av alla modeller i samarbete med den mycket skickliga reliceraren Mattias Sonnemo. Här kan du välja mellan light, medium eller heavy reliced. Du väljer också omfattning, kropp, hals och hårdvara. Du har även möjlighet att skapa en helt custom-made gitarr i deras Custom shop. Hos Green Guitars får du alltså möjlighet att äga en gitarr som är helt unik, utefter dina önskemål.

Green Guitars erbjuder fri frakt inom Sverige och leveranstiden på lagervaror är cirka 2-7 arbetsdagar. Varorna skickas med DHL och lämnas till närmsta utlämningsställe då du får ett sms när varorna anlänt. Du kan också välja att få varan hemlevererad för en kostnad av 100 kr. Varorna är försäkrade under transporten vilket innebär att eventuella skador under transport ersätts. Gitarrerna är justerade och intonerade när de skickas. Du har 12 månaders garanti på alla gitarrer och varor. Är du privatkund har du ytterligare 2 års reklamationsrätt för fabrikationsfel. Green Guitars erbjuder följande betalningsalternativ: Swish, Postförskott, bankbetalning, kortbetalning, betalning till bankgiro eller faktura. De erbjuder även avbetalning vid köp över 300 kr med alternativen 3, 6 eller 12 månaders räntefritt, alternativt 24 månader med 9,95% ränta.


Green Guitars fysiska butik ligger i Gislaved men återförsäljare av Green-gitarrer finns även i Falkenberg, Göteborg, Mellerud, Piteå, Stockholm, Uddevalla, Danmark, Finland och Norge. Mer information om Green Guitars finner du på deras hemsida som finns länkad i vänster spalt.Lucy's Diner i Löddeköpinge

Lucy's Diner i Löddeköpinge är en populär 50-tals restaurang som erbjuder hemlagad mat i rejäla portioner på äkta amerikanskt vis med mottot "bättre för mycket än för lite". De är bland annat kända för sin långa lista av hamburgare och deras olika evenemang. Ofta anordnas live-uppträde med både lokala och mer kända artister och rockband. Mer information om Lucy's Diner finner du på deras hemsida som finns länkad i vänster spalt.Hjärtligt välkomna till invigningen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar